post image

2.2.2023. - Domagoj Perković, dr.med.

🆕 Predstavljamo našeg novog suradnika!
🩺 Domagoj Perković, dr.med., specijalist ortoped
🟦 Stalni zaposlenik Specijalne bolnice za ortopediju i opću kirurgiju "Dr. Nemec" u Opatiji.
Rezervirajte termin za pregled:
☎ +387 39 709 478
📱 +387 63 822 171 (WhatsApp)


Domagoj Perković, dr.med., specijalist ortoped, je diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci i nastavio poslijediplomsko obrazovanje na Zavodu za anatomiju kao asistent.

Nakon završene specijalizacije iz ortopedije i položenog specijalističkog ispita stalno zaposlen u Specijalnoj bolnici za ortopediju i opću kirurgiju "Dr. Nemec". Tijekom specijalizacije započinje uže usavršavanje u kirurgiji gležnja i stopala te operacijama ugradnje endoproteze kuka. Prošao više stručnih edukacija u Nizozemskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Italiji.

Sudjeluje na svim specijaliziranim kongresima EFAS-a (Europsko udruženje za kirurgiju gležnja i stopala). Koautor predavanja o novim operacijama haluksa valgusa održanog na svjetskom kongresu "FOOT INT" posvećenom kirurgiji stopala u Berlinu.

Područja interesa: prednja i stražnja artroskopija gležnja, artroskopska stabilizacija gležnja, operacija deformiteta prednjeg dijela stopala (čukljevi), kompleksne operacije fleksibilnog spuštenog stopala i kavovarus stopala. Ugradnja totalne endoproteze zgloba kuka.

banner

Zakažite svoj pregled

Naše ljubazno osoblje na recepciji će vam javiti prvi slobodan termin pregleda u tom odjelu ili kod traženog doktora.