Naši odjeli

Samo najbolji odjeli kod nas. 100% legit

img

Radiologija - MR

Radiološka dijagnostika je grana medicine koja pomoću različitih uređaja na bazi ionizirajućeg zračenja, ultrazvuka i magnetne rezonancije dijagnosticira bolesti svih organskih sustava ljudskog organizma. Radiologija poliklinike Futura koristi vrhunsku tehnologiju pomoću koje Vam pruža lepezu svih radioloških dijagnostičkih postupaka. Odabir radiološkog pregleda ovisi o stanju i dobi pacijenta.

Pročitajte više
img

Radiologija - RTG

Odjel radiologije Poliklinike Futura opremljen je najsuvremenijom radiološkom opremom, što uz znanje i iskustvo naših liječnika omogućuje brzu i kvalitetnu dijagnostiku različitih patoloških promjena i stanja. Naš digitalni RTG uređaj marke Siemens MULTIX Impact spada u najsuvremenije trenutno dostupne.

Pročitajte više
img

Radiologija - UZ

Odjel radiologije Poliklinike Futura opremljen je najsuvremenijom radiološkom opremom, što uz znanje i iskustvo naših liječnika omogućuju brzu i kvalitetnu dijagnostiku različitih patoloških promjena i stanja. Radiološki uređaji u Poliklinici spadaju u najsuvremenije dostupne. Usluge radiološke obrade koje nudimo u našoj ustanovi uključuju magnetsku rezonanciju (MR), UZV dijagnostiku, doplersku ultrazvučnu dijagnostiku.

Pročitajte više
img

Interna medicina i kardiologija

Interna medicina je grana medicine koja se bavi problemima i liječenjem bolesti unutarnjih organa. Naši liječnici internisti i kardiolozi iskusni su na svim područjima opće medicine. Zatražite li njihovu pomoć, svoju će obradu prilagoditi Vašem zdravstvenom stanju i potrebama.

Pročitajte više
img

Kirurgija

Poliklinika Futura u sklopu svoje djelatnosti Kirurgije nudi mogućnost pregleda i specijalističkog mišljenja od strane vrhunskih stručnjaka s području različitih kirurških disciplina uključujući: neurokirurgiju, proktološku kirurgiju, kardiovaskularnu kirurgiju, opću kirurgiju, abdominalnu kirurgiju.

Pročitajte više
img

Ginekologija

Ginekologija Poliklinike Futura uz stručno savjetovanje tima specijalista ginekologa nudi najbolje uvjete za pravilnu analizu, dijagnostiku i liječenje.

Pročitajte više
img

Oftalmologija

Naš odjel oftalmologije omogućava vam potpunu skrb za oči te detaljan pregleda na najmodernijim uređajima.

Pročitajte više
img

Ortopedija

Ortopedija je grana medicine koja se bavi liječenjem sustava za kretanje. Sustav za kretanje čine kosti, zglobovi i mišići. Zbog velikog broja ovih anatomskih struktura ortopedija obuhvaća široko područje ozljeda, deformiteta i poremećaja koji uzrokuju bolove i smetnje prilikom kretanja.

Pročitajte više
img

Otorinolaringologija

U poliklinici Futura s radom je počela i Ambulanta za otorinolaringologiju, predvođena dr.sc. Josipom Leskom, dr. med. Otorinolaringološki pregled (ORL pregled) je osnovni specijalistički pregled uha, nosa i grla koji se izvodi pomoću specifičnih pomagala.

Pročitajte više
img

Neurologija

Dijagnostika i terapija neuroloških bolesti zahtijeva znanje, stručnost, strpljenje i pažnju. Naši neurolozi ujedinjuju te osobine, a svemu dodaju i vještinu uporabe visoke tehnologije.

Pročitajte više
img

Psihijatrija

Psihijatrija je klasično određena kao medicinska struka koja se bavi nastankom, razvojem i manifestacijama bolesti čovjekove ličnosti koji proizlaze iz subjektivnog individualnog života ili njegova odnosa s okolinom.

Pročitajte više
img

Pulmologija

Pulmologija Poliklinike Futura uz stručno savjetovanje specijaliste nudi najbolje uvjete za pravilnu analizu, dijagnostiku i liječenje. Pulmologija je grana interne medicine koja se bavi dijagnosticiranjem i liječenjem bolesti pluća kao što su upale (nosa, sinusa, ždrijela, bronha i pluća), astma, bronhitis, KOPB….

Pročitajte više
img

Dermalna i estetska kirurgija

U Poliklinici Futura su dostupne i usluge iz oblasti dermalne i estetske kirurgije. Na jednom mjestu, uz najsuvremeniju opremu, te znanje i iskustvo u vrhunskog tima liječnika predvođenih mr. sc. Goranom Šimićem, dr.med, spec. maksilofacijalne kirurgije će Vam omogućiti brzu i kvalitetnu dijagnostiku i terapiju različitih kožnih promjena.

Pročitajte više
img

Laboratorijska dijagnostika

Laboratorij Poliklinike Futura obavlja više od 150 različitih pretraga koje omogućuju uvid u zdravstveni status pacijenta.

Pročitajte više
banner

Zakažite svoj pregled

Naše ljubazno osoblje na recepciji će vam javiti prvi slobodan termin pregleda u tom odjelu ili kod traženog doktora.