O nama

Poliklinika Futura

Poliklinika Futura nastala je kao rezultat vizije i želje vrhunskih liječnika stručnjaka da se izgradi jedinstven poliklinički centar u kojem će pacijenti dobiti medicinske usluge na svjetskoj razini.

Za ostvarenje naših želja pribavili smo i najmoderniju medicinsku dijagnostičku tehnologiju. Naime, nabavljen je uređaj za magnetnu rezonancu snage polja 3T koji donosi bezbroj prednosti za radiologe ali i za njihove pacijente.

Osim na ovaj iskorak posebno smo ponosni i na izuzetne znanstvene dosage naših liječnika koji su ostvarili suradnju s najprestižnijim svjetskim istraživačkim centrima poput sveučilišta Yale u Sjedinjenim Američkim Državama i McGill u Kanadi. Ispred nas je veliki izazov, ali dosadašnja postignuća i želja da ostanemo u samom vrhu daje nam pravo na optimizam. Nadamo se da ćemo biti poliklinika broj jedan za sve vaše medicinske potrebe.

S poštovanjem,
Dr. Marko Radoš
Ravnatelj

Misija i vizija

Misija poliklinike Futura je smanjenje učestalosti i posljedica brojnih oboljenja što doprinosi podizanju ukupne zdravstvene svijesti i dobrobiti kako naših pacijenata tako i šire društvene zajednice. Iskustvo, pouzdanost, odgovornost i provjereno znanje našeg tima stručnjaka uz vrhunsku tehnologiju pruža našim pacijentima najkraći put od dijagnoze do terapije. Biti sinonim za kvalitetnu uslugu i zadovoljstvo pacijenata te privatna klinika broj jedan u široj regiji.​

Cilj

Cilj  poliklinike Futura je osigurati najbolju medicinsku skrb za svakog pacijenta jer Vaše zdravlje naš je prioritet. Također nastojimo pružiti najvišu kvalitetu medicinskih usluga i postići najbolje rezultate koristeći  novitete u medicini  i medicinskoj tehnologiji jer oni su s našim znanjem nerazdvojni dio našeg posla. Jedan od ciljeva je potaknuti nadu, pridonijeti zdravlju kao i pridržavati se najviših standarda profesionalizma, etike i osobne odgovornosti. Liječnici i suradnici  poliklinike Futura su poznati i priznati profesori, docent i stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u području njihove specijalnosti. Autori su mnogih  znanstvenih članaka i istraživanja te su aktivni sudionici međunarodnih kao i domaćih kontinuiranih stručnih usavršavanja i znanstvenih simpozija.

Zahvaljujući interdisciplinarnom pristupu, trajnoj edukaciji i timskom radu liječnika uz svakodnevno korištenje najsuvremenije opreme poliklinika Futura pruža najvišu kvalitetu medicinske skrbi. Naša predanost kontinuiranom razvoju, uz uvođenje novih terapijskih i dijagnostičkih postupaka u cilju pravodobne prevencije, usmjerena je na sprječavanje razvoja bolesti i drugih uzroka oboljenja u najranijoj fazi, sve kako bi se izbjeglo dugotrajno i potencijalno iscrpljujuće liječenje, s jedne strane, kao i nekontrolirani troškovi s druge. Naš je cilj održavanje kvalitete života i brzo ozdravljenje.

Cilj poliklinike Futura da Vam omogući kvalitetnu ,brzu i preciznu uslugu po pitanju pregleda I dijagnostike Vašeg zdravstvenog stanja ,kako bi Vam omogućili da na vrijeme započnete s potrebnom terapijom I liječenjem.

Svojom predanošću prema struci postavili smo kvalitetu usluga , opremljenost prostora I stručnost na najvišu razinu. Osim udobnog prostora ,opremljenosti vrhunskom opremom, glavni nam je cilj permanentno ulaganje u znanje i usavršavanje. Najmanje što možete učiniti za sebe jest posjetiti kliniku i obaviti preventivni preglede jer je bolje znati da je sve u redu nego da je vaše zdravlje narušeno. U tom slučaju šanse za oporavak su manje i često ostanemo bez izbora.

Tehnologija

Poliklinika Futura posjeduje najmoderniji uređaj za magnetnu rezonancu jačine polja od 3 Tesla, prvi uređaj ove vrste u zemlji. Snaga MRI od 3 Tesle donosi bezbroj prednosti za radiologe i njihove pacijente. • Ispod su navedene samo neke od prednosti: • Izuzetno je učinkovit, što dovodi do kraćeg vremena pregleda. • Viša rezolucija 3 Tesla MRI daje detaljnije slike koje su korisne kod dijagnosticiranja patoloških stanja koja uključuju mozak, kralježnicu i mišićno-koštani sustav. • Smanjuje rizik od izobličenih slika, uklanjajući potrebu za ponovljenim skeniranjem. • Mogućnost pregleda cijelog tijela za veoma kratko vrijeme. Budući da je 3 Tesla MRI skener toliko pouzdan, liječnici i stručnjaci za radiologiju te ostatak našeg dijagnostičkog tima u mogućnosti su vam pružiti bržu dijagnozu i precizniji tretman, što povećava vaše šanse da vidite pozitivan ishod.