background
O doktoru

Domagoj Perković, dr.med., specijalist ortoped, je diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci i nastavio poslijediplomsko obrazovanje na Zavodu za anatomiju kao asistent.

Nakon završene specijalizacije iz ortopedije i položenog specijalističkog ispita stalno zaposlen u Specijalnoj bolnici za ortopediju i opću kirurgiju "Dr. Nemec". Tijekom specijalizacije započinje uže usavršavanje u kirurgiji gležnja i stopala te operacijama ugradnje endoproteze kuka.

Prošao više stručnih edukacija u Nizozemskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Italiji. Sudjeluje na svim specijaliziranim kongresima EFAS-a (Europsko udruženje za kirurgiju gležnja i stopala).

Koautor predavanja o novim operacijama haluksa valgusa održanog na svjetskom kongresu "FOOT INT" posvećenom kirurgiji stopala u Berlinu. Područja interesa: prednja i stražnja artroskopija gležnja, artroskopska stabilizacija gležnja, operacija deformiteta prednjeg dijela stopala (čukljevi), kompleksne operacije fleksibilnog spuštenog stopala i kavovarus stopala. Ugradnja totalne endoproteze zgloba kuka.

Pregledi kod doktora
Lista pregleda kod Domagoj Perković, dr.med.
banner

Zakažite svoj pregled

Naše ljubazno osoblje na recepciji će vam javiti prvi slobodan termin pregleda u tom odjelu ili kod traženog doktora.